Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

29 березня – упорядкування території Музейного комплексу «Мистецький арсенал»

Дата публікації: 30.03.2008, 00:47

29 березня – упорядкування території Музейного комплексу «Мистецький арсенал». Участь у заході взяли президент та студенти НаУКМА

Президент України Віктор Ющенко взяв участь у толоці з упорядкування території Музейного комплексу «Мистецький арсенал». У заході взяли участь міністр освіти і науки Іван Вакарчук, міністр оборони Юрій Єхануров, міністр охорони здоров'я Василь Князевич, керівник ДУС Ігор Тарасюк, президент Національного університету "Києво-Могилянська академія" Сергій Квіт, студенти київських вузів (зокрема і спудеї НаУКМА), курсанти, представники козацтва. Загалом, привести до ладу територію музейного комплексу прийшли близько 600 осіб.

«Дуже важливо, щоб кожна людина, яка переступає поріг «Мистецького арсеналу», розуміла, про які виклики та велич проекту йде мова», - наголосив Глава держави в інтерв'ю журналістам під час огляду приміщень Музейного комплексу. Він підкреслив, що на реалізації цього проекту мають бути зосереджені «колосальні зусилля» влади та громадськості. В. Ющенко зокрема повідомив, що сьогоднішня акція стала першою у низці суботніх толок із впорядкування території комплексу.

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна