Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Пішов з життя Сергій Рябов, доктор філософських наук, професор кафедри політології НаУКМА

Дата публікації: 17.04.2008, 02:13

Пішов з життя Сергій Рябов, доктор філософських наук, професор кафедри політології НаУКМА. Пішов від нас Колега, Друг, Видатний Вчений, Людина

Важко знайти слова, якими виразити горе від тяжкої втрати.

Останнім часом Сергій Геннадійович дуже хворів. Боротьба тривала чотири роки. Він перемагав хворобу, відвойовуючи день за днем. Але остаточно перемогти її не зміг.

Залишилися незавершені ним справи. У травні має бути конференція, яку він організовував. Скоро мала б вийти збірка наукових праць, яку він редагував. Його студенти щойно здали іспит з предмета, який він викладав. Аспіранти чекають його порад і консультацій щодо своїх майбутніх дисертацій. Тепер все це будуть робити інші. І ніхто не зробить цього так, як це зробив би він, Сергій Рябов.

53 роки – так мало… За ці роки він зробив так багато. Ми ще не усвідомили до кінця всієї глибини втрати.

Громада могилянців - професорсько-викладацький колектив, студенти, співробітники, адміністрація НаУКМА висловлюють глибоке співчуття з приводу тяжкої втрати сім’ї Сергія Геннадійовича.

Ми завжди пам`ятатимемо Сергія Геннадійовича як світлу, мудру, надзвичайно інтеліґентну людину - Вченого, Вчителя, Наставника, Друга.

Світла пам`ять.

Громадська панахида відбудеться 18 квітня (п’ятниця) об 11:00 на першому поверсі Культурно-мистецького центру НаУКМА за адресою вул. Іллінська, 9. Кремація на Байковому кладовищі.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна