Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Міжнародний благодійний Фонд «Україна 3000»

Дата публікації: 25.04.2008, 20:43

Міжнародний благодійний Фонд «Україна 3000». Благодійна програма «Підтримка обдарованої та соціальної активної молоді»

Благодійна програма «Підтримка обдарованої та соціальної активної молоді»
оголошують про впровадження для студентів НаУКМА проекту
 «Підтримка наукових досліджень студентів НаУКМА»

Головна мета проекту – стимулювати вибір студентами тематики наукових досліджень, що мають суспільно орієнтований характер, у важливих для України напрямках, надання можливості студентам та викладачам співпрацювати з тими програмами МБФ «Україна 3000», що відповідають проблематиці наукового конкурсного дослідження.  Проект реалізується у вигляді проведення конкурсу наукових робіт.

Оголошення про конкурс:
До участі у Конкурсі запрошуються студенти Національного університету «Києво-Могилянська академія» незалежно від того, на якому курсі чи факультеті вони навчаються.

До участі у конкурсі можуть бути представлені наукові дослідження спеціально написані до конкурсу, а також роботи написані у формі курсової чи дипломної роботи, які готуються до захисту у 2008 році. До участі в конкурсі також допускаються курсові та дипломні роботи, які були захищені протягом 2006-2007 років. Визначальним фактором для участі є те, що тематика наукового дослідження носила гуманітарний характер та була спрямована на дослідження і вирішення актуальних суспільних проблем.

Пріоритети Конкурсу 2008 року:
1. Музейна справа
2. Менеджмент у сфері культури, охорони здоров’я та освіти
3. Голодомор 1932-1933 років
4. Маркетингові дослідження у сфері медичних послуг
5. Проблеми управління сучасним дитячим медичним закладом
6. Телемедицина
7. Медико-соціальна адаптація дітей з особливими потребами

За результатами Конкурсу буде визначено до 9 переможців та призерів, які отримають грошові премії у розмірі 2500 гривень, 2200 гривень, 2000 гривень відповідно за перше, друге чи третє місце. Конкурсна комісія може прийняти рішення про преміювання наукових керівників робіт–переможців.
 
Для участі у конкурсі необхідно подати:
- Заявку (за наданим зразком) надіслати до 30 квітня 2008 року на електронні адреси: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.   та Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , вказавши у темі повідомлення «konkurs 3000»та
- та до 15 травня 2008 року надати автореферат наукового дослідження обсягом не більше 16 сторінок (шрифт Times New Roman, кегль 12, інтервал - 1,5).

Для оцінювання конкурсних робіт створюється комісія з авторитетних дослідників, науковців та громадських діячів.
Підведення підсумків Конкурсу та оголошення результатів відбудеться до 15 червня  2008 р.

Усі учасники Конкурсу будуть нагороджені сертифікатами, переможці та призери -  дипломами.

Рішення конкурсної комісії перегляду не підлягає. Матеріали, отримані Організатором від учасників, не рецензуються і не повертаються.

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна