Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

«Просто так»

Дата публікації: 19.05.2008, 16:50

«Просто так» - Студенти НаУКМА стали лауреатами Всеукраїнського літературного фестивалю «Просто так»

17 травня в Коростені відбулася фінальна частина Всеукраїнського літературного фестивалю «Просто так». Серед його учасників Києво-Могилянську академію представляли Світлана Богдан, Юлія Стахівська і Дмитро Дроздовський. В номінації «Поезія» Юлія Стахівська (ФГН-4) здобула третю премію, а в номінації «Літературна критика» Дмитро Дроздовський (ФГН-4) здобув першу премію. «Просто так» — Всеукраїнський фестиваль сучасної української літератури, який щороку традиційно проводиться у Коростені під патронатом інформагенції «УНІАН», тижневика «Дзеркало тижня», коростенського міського голови та Національної спілки письменників України.
     Фестиваль розпочав свою історію в 2000 році, коли на свято Покрови до Коростеня з'їхалися письменники і поціновувачі літератури з усієї України. Традиційно журі фестивалю (Василь Шкляр, заступник голови Національної спілки письменників України — голова журі; Юрій Луканов,  журналіст, письменник; Валерій Нечипоренко, заступник генерального директора інформаційного агентства УНІАН; Катерина Костянтинова — представник генерального спонсора фестивалю — редакції газети «Дзеркало тижня», Михайло Сидоржевський, заступник головного редактора «Літературної України» тощо) визначає переможців у різних літературних номінаціях.
     «Просто так» — це літературне свято, на якому немає поділу на професіоналів і любителів. У фестивалі беруть участь талановиті письменники з усієї України.
     Інтернет-адреса фестивалю: www.litfest.org.ua

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна