Викладачки Ірина Гриджук і Світлана Глущенко та студентки Емма Бродіна й Анна Копейко отримали відзнаки від спільноти ФЕН

Традиційно, до Дня факультету економічних наук студенти обирають найкращих викладачів: лауреаткою відзнаки «Кращий викладач-наставник Факультету економічних наук» від випускника Тараса Лукачука уже вдруге стала доцент кафедри маркетингу та управління бізнесом Ірина Гриджук, доцент кафедри фінансів, заступник декана ФЕН Світлана Глущенко уже втретє отримала нагороду від компанії Dragon Capital.

Студентську відзнаку «Зірка ФЕН» у цьому році отримали Емма Бродіна та Анна Копейко.

 

Відзнаку «Кращий викладач-наставник Факультету економічних наук» засновав випускник НаУКМА Тарас Лукачук (БП «Економічна теорія», 1997) у 2013 році з метою розвитку традиції наставництва, забезпечення тяглості поколінь, передання досвіду від старшого покоління до молодшого.

Фото Прімерова

Студенти 3 і 4 р.н. бакалавртау та 1-2 р.н. магістеріуму в цьому році свої голоси вже вдруге віддали Ірині Гриджук: «Це неймовірні відчуття і найвища похвала, - ділиться враженнями пані Ірина. – Я дуже люблю своїх студентів і роботу в Академії. Вірю в те, що найвищий рівень вихідного потоку, який може дати людина – це знання. І мені пощастило щоденно цим користати. Завжди намагаюсь віддавати студентам «усю себе». І дуже радію, коли бачу 100% відвідування лекцій і чудові проєкти».

Участь в опитуванні у цьому році взяли 226 осіб (54,46%). Студенти мали назвати імена трьох викладачів, котрі надали їм найбільшу підтримку у навчальному процесі та у поза навчальному житті; є найбільш відкритими до спілкування зі студентами та, яким вони завдячують успіхом у певній сфері свого життя (крім професійного навчання).

 

Окрім переможниці, до трійки лідерів також увійшли доцент кафедри фінансів НаУКМА Олена Прімєрова (лауреатка премії 2014, 2015) та деканка ФЕН, доцент Олександра Гуменна.

Також студенти відзначили доцента кафедри економічної теорії Вадима Кончина, викладачку кафедри фінансів Аліну Новік, доцента кафедри фінансів Євгенія Бридуна, доцента кафедри маркетингу та управління бізнесом Ірину Ковшову, PhD, старшу викладачку кафедри фінансів Первіну Дадашову, старшого викладача кафедри економічної теорії Андрія Храбана та Світлану Глущенко.

 

«Я в Академії працюю вже 13 років, - розповідає лауреатка відзнаки від Dragon Capital Світлана Глущенко, – і, звичайно, це неймовірна радість і гордість, але більшою мірою, – вдячність, за таку оцінку і довіру від студентів. А в цьому році, з урахуванням того, що все відбулося на 14 лютого, то – це ще й найкраща «Валентинка» усіх часів! Студенти, комунікація з ними – це є джерело натхнення і вічний двигун для мене».

 

У 2004 році з ініціативи Дмитра Тарабакіна (випускник НаУКМА, 1996 рік), котрий був директором компанії, було засновано Стипендійний фонд для надання щорічної стипендії кращому, за результатами опитування студентів, викладачеві. Переможець визначається анкетуванням серед студентів за авторською методикою засновника Дмитра Тарабакіна. 

Вручав відзнаку заступник директора компанії, випускник ФЕН НаУКМА (БП "Фінанси і кредит", 2008) Олександр Ублінських.

 

 

 

 

Також, ще з 2003 року за підтримки іменного фонду родини Ковальських (Канада) відзначають і студентів в номінації «Зірка факультету». Цьогоріч «Зірки ФЕН»:

   

 

Емма Бродіна – студентка 3 року навчання, спеціальність «Фінанси, банківська справа тастрахування». Емма активна учасниця студентського самоврядування та організаторка подій у межах Тижня ФЕН у 2018 році та головна організаторка Тижня/Дня ФЕН цьогоріч. «Ще, коли обирала університет, то для мене Києво-Могилянська академія була прикладом того, як можуть у синергії поєднатись величне історичне минуле та інноваційне сьогодення, - розповідає «зірка» Емма Бродіна. – І найважливіше те, що ця думка не змінилася! Люблю Академію за те, що це місце, куди хочеться повертатись, за посмішки та підтримку, за постійний процес модернізації, за ліберальність та за те, що до твоєї думки прислухаються. ФЕН - це окрема любов, не дарма ж цього року відзначаємо День ФЕН 14 лютого. У нашій спільноті мені найбільше імпонує відкритість, впевненість у власних силах, розуміння відповідальності, згуртованість навколо спільних проблем, раціональність і, звичайно, вміння якісно комунікувати».

 

 

 

   

 

Анна Копейко – студентка першого року навчання магістеркої програми «Економіка». Анна вже вдруге стала «Зіркою ФЕН». У цьому році Анна також стала лауреаткою Стипендіального Фонду родини Зубків. Зараз Анна за програмою студентського обміну Erasmus на навчанні у Гронінгенському університеті, Нідерланди. «Навчаючись у школі я дуже багато чула про Києво-Могилянську академію (закінчила гімназію «Києво-Могилянський колегіум»). Мені завжди здавалося, що це – ідеальне місце для отримання вищої освіти європейського рівня. І зараз я точно можу сказати, що не помилялася. Мені завжди подобалося те, що Києво-Могилянська академія надає багато можливостей для реалізації себе не тільки в навчанні, але і в інших сферах. Наприклад, в Академії заохочують участь студентів в олімпіадах, конференціях, публікаціях наукових робіт. Мені дуже приємно, що в НаУКМА цінують і поважають таку активність студентів».  

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна