• Kyiv-Mohyla Humanities Journal
  • Наукові школи
  • «Kyiv-Mohyla Law and Politics Journal»

Польсько-український проект "Інноваційний університет і лідерство"

Спілка ректорів вищих навчальних закладів України та Міжнародний благодійний Фонд «Міжнародний фонд досліджень освітньої політики» за підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства науки і вищої освіти Республіки Польща запрошують взяти участь у продовженні ініційованого Польсько-Українським академічним форумом проекту «Інноваційний університет та лідерство. Фаза II: забезпечення якості та інтернаціоналізація».

На другій фазі проект буде спрямовано на підготовку лідерів, що мають бажання та здатні впроваджувати інноваційні технології та системи управління якістю вищої освіти (жовтень 2015 р. група В), орієнтовані на розвиток інтернаціоналізації української вищої школи (листопад 2015 р. група Г).

До участі в проекті запрошуються активні та перспективні представники академічної спільноти, молоді дослідники та керівники підрозділів університетів, лідери освітніх громадських та професійних організацій.

Участь у проекті для групи В передбачає курс тренінгів, які пройдуть на базі Варшавського університету з 5 по 16 жовтня 2015 р., індивідуальні консультації у вищих навчальних закладах Варшави в період з 19 по 30 жовтня 2015 р. Підтверджуючи свою участь у проекті, учасники погоджуються на перебування Варшаві протягом 5-30 жовтня 2015 року.

Участь у проекті для групи Г передбачає курс тренінгів, які пройдуть на базі Варшавського університету з 2 по 13 листопада 2015 р., індивідуальні консультації у вищих навчальних закладах Варшави в період з 16 по 29 листопада 2015 р. Підтверджуючи свою участь у проекті, учасники погоджуються на перебування Варшаві протягом 2-29 листопада 2015 року.

В рамках проекту передбачені консультації з експертами та дистанційна робота над міні-проектами впродовж грудня 2015 р. - березня 2016 р., що мають на меті розробку та впровадження конкретних моделей і механізмів забезпечення якості української вищої школи та сприяння інтернаціоналізації українських університетів.

Підсумковий семінар, на якому учасники проекту представлятимуть свої міні-проекти, буде організований в квітні 2016 року у Києві.

Претенденти на участь в обох групах мають в період до 10 вересня 2015 року (до 18.00) надіслати електронною поштою на адреси Спілки ректорів вищих навчальних закладів України та Міжнародного благодійного Фонду «Міжнародний фонд досліджень освітньої політики» (електронна адреса - Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ) свої заявки на участь в проекті.

Заявка має містити:

*   CVкандидата (з обов’язковим зазначенням своїх службових та особистих електронних адрес та телефонів)

*   Мотиваційний лист (з визначенням групи, на участь в якій претендує кандидат, та напряму майбутнього мікро-проекту)

*   Інформацію про особи чи особу, яка рекомендує кандидата (прізвище, ім‘я, по-батькові, місце праці та посада, електронна адреса та контактний телефон, дані інституції/внз, що рекомендує кандидата) та скан рекомендаційного листа/листів

Відбір учасників проекту буде здійснено на конкурсній основі організаторами проекту з української та польської сторони.

Оригінали цих документів повинні бути надіслані до 17 вересня 2015 року на поштову адресу Спілки ректорів вищих навчальних закладів України, вул. Bолодимирська, 64/13, м. Київ, 01601.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна