• Kyiv-Mohyla Humanities Journal
  • Наукові школи
  • «Kyiv-Mohyla Law and Politics Journal»

Оголошено цьогорічних переможців конкурсу стипендій Фонду "Повір у себе"

На ІІІ-ій конкурс на здобуття дослідницьких стипендій Фонду "Повір у себе" було подано 17 аплікаційних заяв, з них на здобуття "професорського" гранту -  4, "докторського" - 8, "молодий дослідник" - 5. Члени конкурсної комісії ознайомились з усіма проектами і виставили оцінки від 0 до 10 (дозволялось ставити однакову кількість балів кільком претендентам). Оцінювання було анонімним. Після цього визначався сумарний бал учасника.


Результати були наступними:

 

  • в категорії "професорський грант" 86 балів набрала Б.В.Олійник, 78 балів отримав А.Ф. Бурбан, а наступні учасники мали 61, 50 балів;
  • в категорії "докторський грант"  89 балів отримала К. С. Мальцева, Г.В.Крюкова - 83, І.Г.Вишенська -78 у інших учасників бали були: 66, 55, 53, 52, 44;
  • в категорії "молодий дослідник" 91 бал отримала Т.С.Костюченко, 86 балів - І.С.Колесник, у інших учасників бали були наступні 76, 73, 70.

 

Конкурсна комісія на засіданні 27 лютого 2019 року ухвалила:

 

  1. "Професорський грант" присудити Олійник Богдані Віталіївні терміном на 12 місяців;
  2. "Докторський грант" на 12 місяців  присудити Мальцевій Катерині Сергіївні;
  3. Грант "Молодий дослідник" надати Тетяні Костюченко (терміном 6 місяців) та Ірині Колесник (терміном 6 місяців).  

 

Рішення конкурсної комісії було підтримано Фондом і оголошено на засіданні Вченої ради НаУКМА Іриною Вікторівною Іванчик (співзасновницею Благодійного фонду "Повір у себе").

Вітаємо наших колег - переможців третього конкурсу, бажаємо їм успіхів і виконання взятих на себе зобов'язань!

Висловлюємо свою глибоку повагу і вдячність благодійникам Києво-Могилянської академії, Віктору Петровичу та Ірині Вікторівні Іванчикам, за підтримку наших викладачів-науковців.

 

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна