• Kyiv-Mohyla Humanities Journal
  • Наукові школи
  • «Kyiv-Mohyla Law and Politics Journal»

Про формування Редпортфеля НаУКМА на 2020

Видавнича рада НаУКМА оголошує до 12 грудня 2019 р. щорічний збір пропозицій до формування редпортфеля НаУКМА на 2020 рік: видання, що будуть відібрані на конкурсній основі  для виконання коштом НаУКМА у 2020 році: монографії, підручники, посібники тощо.

 
До 12 грудня 2019 р. приймаємо (РВВ чи Голові Вид.ради) подання на завершені рукописи - паперовий та ідентичний електронний варіанти - із супровідними документами:  2 зовнішніми, завіреними відповідним чином, рецензіями, витягами з засідань кафедри і ради факультету про рекомендацію до друку, клопотанням про розгляд на засіданні Видавничої ради на імя Голови Видавничої ради. У клопотанні обгрунтувати доцільність та актуальність видання.
 
 
До уваги голів редколегій наукових журналів: якщо Ви  не плануєте  змін на 2020 -  пропозиції не потрібно подавати. До випуску у 2020 р. коштом НаУКМА будуть заплановані всі зареєстровані журнали, у 2021 - лише журнали категорії А та Б Переліку фахових видань МОН.  Якщо Ви плануєте зміни (періодичність, формат (наприклад e-only) тощо) - повідомте про це Видавничу раду.
 

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна