• Kyiv-Mohyla Humanities Journal
  • Наукові школи
  • «Kyiv-Mohyla Law and Politics Journal»

Гарвардська Літняї Школа Українознавства - 2020

Цьогорічна літня школа відбудеться у Гарварді з 20 червня до 8 серпня 2020 р.

 

HUSI 2020 flier

HUSI 2020 flier
Школа передбачає сім тижнів інтенсивних курсів з акредитацією. HUSI пропонує аспірантам та студентам можливість провести літо в одному з провідних університетів світу, що є членом престижної університетської Ліги Плюща (Ivy League).

 

Програма надає доступ до величезної Гарвардської бібліотеки, а також дозволяє зануритись у вир культурного життя Бостону та Кембриджу та прилучитись до активного кола знавців і прихильників України з усього світу. Чимало колишніх учасників української літньої школи у Гарварді стали впливовими особами в Україні та на Заході у громадському та приватному секторах, високо шанованими дослідниками та професорами кращих університетів світу.

 

Цього року школа пропонує два спеціальних курси: «Українська література ХХ-го – ХХІ-го століть: переосмислення канону» (4 кредити, проф. Григорій Грабович) та «Традиція й модернізація в Україні в ХІХ-ХХ ст.» (4 кредити, проф. Сергій Біленький), які викладаються англійською мовою та знайомлять студентів з історію, культурою та політикою України за останні 200 років.

 

Кінцева дата для подання заявок на фінансову підтримку для участі у Гарвардській Літній Школі Українознавства – п’ятниця, 20 березня 2020 р.

 

Кандидати, що не потребують фінансової підтримки, але потребують візи (сертифікату I-20 для отримання студентської візи F-1) повинні надіслати усі документи до понеділка, 04 травня 2020 р.

 

Додаткова інформація: http://huri.harvard.edu/husi/husi-admissions.htm

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна