• Kyiv-Mohyla Humanities Journal
  • «Kyiv-Mohyla Law and Politics Journal»
  • Наукові школи

Конкурс проектів для розвитку науки, інновацій та наукової освіти в НаУКМА від МБФВКМА

Оголошено черговий (5-й)  конкурс проектів для розвитку науки, інновацій та наукової освіти в НаУКМА з коштів відповідного Фонду проектів МБФВКМА. Положення про конкурс схвалене рішенням Вченої ради від 22 грудня 2016 р. та затверджене наказом президента НаУКМА від 23 грудня 2016 р.

 

Інформація про конкурс та  проєкти-переможці попередніх років за посиланням

 

Нагадуємо, що щорічний конкурс проектів у НаУКМА проводиться з метою здійснення науково-дослідної, науково-методичної, інноваційної та науково-організаційної діяльності в НаУКМА. Основним завданням конкурсу є підтримка та стимулювання створення постійних та тимчасових дослідницьких колективів та науково-організаційних груп, здатних забезпечити реалізацію стратегічного плану розвитку НаУКМА у сфері наукової діяльності і його трансформації у дослідницький університет.

 

Вітаються індивідуальні та колективні проекти в усіх галузях знань.

 

Серед пріоритетів цього року -  проекти, спрямовані на покращення публікаційної активності (сплата за прийняті публікації у виданнях відкритого доступу, що індексуються у Web of Science та Scopus) та  грантової культури в НаУКМА (якщо Ви подавали інституційні проекти на наукові дослідження за 2 останні роки, вкажіть це в заявці).

 

Максимальний обсяг фінансування у 2021 році - 125 тис. грн.

 

Проекти надсилати до 18-00  14 січня 2021 на адресу  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна