• Kyiv-Mohyla Humanities Journal
  • Наукові школи
  • «Kyiv-Mohyla Law and Politics Journal»

Червневе преміювання за результатами публікаційної активності

У червні 2021 р. відбулося чергове преміювання науковців НаУКМА за публікації у виданнях, що індексуються в наукометричних база даних Web of Science та/чи Scopus. Відповідно до Наказу № 310 від 22 червня 2021 року премії за публікації отримали 40 дослідників за 48 публікацій. Перелік всіх лауреатів та публікацій за посиланням.

 

Нагадаємо, що в березні 2016 року НаУКМА ухвалив Положення про преміювання за публікації у виданнях, що індексуються в міжнародних наукометричних базах Web of Science Core Collection (крім Emerging Sources Citation Index) та (чи) Scopus. З початку 2016 року відповідно до цього положення відбулося 10 преміювань, усього отримано 384 премії 136 дослідникам. 

 

Премії призначаються двічі на рік згідно з результатами публікаційної активності співробітників НаУКМА за поточний період (з 01 грудня минулого року до 01 червня поточного року та з 02 червня поточного року до 01 грудня поточного року).

 

Розмір премії розраховується для кожної публікації окремо, і при визначенні її розміру враховуються:

а) кількість публікацій співробітника у виданнях, які включені у бази Scopus та Web of Science Core Collection (крім Emerging Sources Citation Index);

б) кількість співавторів публікацій;

в) квартиль журналу згідно Scopus та/або Web of Science.

 

Вітаємо науковців НаУКМА!

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна