• Kyiv-Mohyla Humanities Journal
  • «Kyiv-Mohyla Law and Politics Journal»
  • Наукові школи

Можливості участі в конкурсі ECO-FRIENDLY стартап-проектів

Міністерство освіти та науки України запрошує всіх зацікавлених взяти участь у конкурсі ECO-FRIENDLY стартап-проектів, який відбудеться в першому Регіональному акселераторі GCIP для інновацій, технологій та стартапів на базі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника за підтримки Організації об’єднаних націй з промислового розвитку (UNIDO), метою якого є долучення до ініціативи Європейської Комісії «Європейський зелений курс» і консолідація академічних та бізнесових зусиль задля пошуку інноваційних рішень та підтримки ініціатив українських новаторів у сфері «чистих» технологій.

 

До участі у конкурсі запрошуються студенти, учні, молоді науковці, які працюють над реалізацією власних стартапів, представники закладів вищої освіти, наукових установ, наукових парків, інших інноваційних структур, малі та середні підприємства з терміном реєстрації не більше 3 років, організації, i творчі колективи, наукові товариства та спілки, фізичні особи-винахідники, до сфери інтересів яких належать питання впровадження «чистих» технологій (будь-яких процесів, продуктів або послуг, які знижують негативний вплив на навколишнє середовище за рахунок значного підвищення енергоефективності виробництва, cталого використання ресурсів (поводження з відходами включно) або заходів щодо захисту навколишнього середовища) та мати результатом скорочення викидів парникових газів та інших забруднюючих речовин в навколишнє середовище. Єдине обмеження для участі у конкурсі: стартап-проекти не мають бути проектами з реконструкції a6o реструктуризації існуючих підприємств.

 

Учасники Програми отримають:

 

  • Фінансову підтримку від проекту IMDO/GEF для розвитку стартап-проекту (для переможців конкурсу стартап-проектів призовий фонд складає 2 500 USD);
  • Коучинг із новітніх методик бізнес-управління та комунікації від міжнародних та національних експертів;
  • Можливість представити свої стартапи на міжнародних площадках;
  • Програму менторингу від міжнародних та національних експертів; Можливість налагодити контакти з фахівцями та керівниками у кoнкpeтній галузі;
  • Залучення інвесторів (з України та інших країн) для оцінки інвестиційного потенціалу бізнесу;
  • Підтримку у пошуку партнерів та фінансових ресурсів для реалізації ідей.

 

У разі зацікавленості та для підтвердження участі у конкурсі, команди мають заповнити гугл-форму за посиланням. Участь у конкурсі безкоштовна. Витрати на відрядження покриваються за рахунок учасників.

 

Заявки прийматимуться включно до 15 липня 2021 року.

 

Більш детальну інформацію про Конкурс ECO-FRIENDLY стартап-проектів можна знайти за посиланням, чи звернувшись до Любомира Никируя (координатор проекту), Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , телефон: (095) 699-1785.

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна