• «Kyiv-Mohyla Law and Politics Journal»
  • Kyiv-Mohyla Humanities Journal
  • Наукові школи

Про формування редпортфеля НаУКМА на 2022 рік

Видавнича рада НаУКМА оголошує до 01 грудня 2021 р. щорічний збір пропозицій до формування редпортфеля НаУКМА на 2022 рік: видання буде відібрано на конкурсній основі й випущено коштом НаУКМА у 2022 р. (монографії, підручники, посібники тощо). 

 

Відповідно до наказу НаУКМА №568 від 27.12.2018 р. нагадуємо процедуру подання рукописів до редпортфеля НаУКМА на 2022 р.: 

 

  1. Клопотання-обґрунтування  на ім’я голови Видавничої ради Т.О. Ярошенко. У клопотанні потрібно обґрунтувати доцільність та актуальність видання. Електронний варіант надсилати на адресу Видавничої ради -  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .
  2. Дві незалежні (зовнішні, з різних установ, не з НаУКМА) рецензії з печатками. 
  3. Витяги із протоколів, підписані, з печаткою: 1)засідання кафедри; 2) засідання вченої ради факультету.
  4. Електронний варіант рукопису (остаточний текст та ілюстративний матеріал). 
  5. Скан (або роздруківку) титульної сторінки з підписом автора/редактора, датою (увесь рукопис роздруковувати необов’язково).
  6. Довідку про автора/авторів (ПІБ, науковий ступінь, вчене звання, посада і місце праці, контактні дані: номер телефону, електронна адреса).

 

Усі скани документів з огляду на карантинні обмеження можна надіслати на адреси Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

"Тверді копії" прохання подати в канцелярію НаУКМА  (Для Видавничої ради) АБО в  4-й корпус, кімн. 105, 097-455-01-34)  до 1 грудня 2021 р. 

 

На початку грудня Видавнича рада розгляне всі пропозиції, що надійшли,  ухвалить відповідне  рішення і передасть на схвалення Вченої ради.   

До уваги голів редколегій наукових журналів: якщо ви не плануєте змін на 2022 р. (періодичність, формат (наприклад e-only) тощо) – пропозиції не потрібно подавати.

До випуску у 2022 р. коштом НаУКМА буде заплановано всі зареєстровані в МОН (категорії А та Б) журнали. Якщо ви плануєте зміни – повідомте про це Видавничу раду.

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна