• Наукові школи
  • Kyiv-Mohyla Humanities Journal
  • «Kyiv-Mohyla Law and Politics Journal»
  • НАУКОВІ ЗДОБУТКИ Національного університету «Києво-Могилянська академія» у 2018 році

Clarivate - дослідникам України

Компанія «Clarivate» створила вебсторінку, де зібрано перелік важливих електронних ресурсів із програмними інструментами, інформацією та ідеями для підтримки переміщених дослідників з України.

 

На сайті йдеться про можливість отримання доступу до однієї з найбільших реферативних, бібліографічних баз даних «Web of Science» – для переміщених українських учених, які раніше отримали доступ до цієї бази даних через свої установи в Україні (в межах укладених установами договорів з ДНТБ України). Нагадуємо, Могилянка має такий доступ.

 

«Ex Libris», який входить до складу «Clarivate», пропонує всім українським бібліотекам безкоштовне користування системою міжбібліотечного абонементу «RapidILL», в межах якого українським дослідникам, бібліотекарям та студентам надається зручний віддалений доступ до повнотекстових колекцій понад 500 бібліотек з усього світу.

 

Крім того, на порталі «Research Professional News» публікують матеріали про події в Україні та їхній вплив на академічне середовище, інформацію про можливості, створені з метою підтримки українських дослідників.

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна