• Наукові школи
  • «Kyiv-Mohyla Law and Politics Journal»
  • Kyiv-Mohyla Humanities Journal

Оголошено прийом номінацій на конкурс для відзначення молодих науковиць «Science, She Says!»

Посольство Італії в Україні запрошує університети, наукові інститути та аналітичні центри України відзначити науковий доробок своїх молодих науковиць, подавши їх номінантками на участь у міжнародному конкурсі молодих науковиць «Science, She Says!».

 

Конкурс «Science, She Says!» започатковано Міністерством закордонних справ і міжнародного співробітництва Італійської Республіки з метою відзначення молодих науковиць (віком до 40 років), які зробили значний внесок у розвиток двостороннього наукового співробітництва в будь-якій галузі науки та технологій.

 

Самовисування не допускається, тож номінація має бути подана поважним вченим, який займає керівну посаду в науковій установі, університеті, науково-дослідному інституті чи науково-технічному департаменті уряду країни, в якій працює номінантка.

 

Заповнену форму встановленого зразка необхідно надіслати до 15 вересня на електронні адреси Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

 

Умови конкурсу та реєстраційна форма доступні за лінком.

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна