• Kyiv-Mohyla Humanities Journal
  • «Kyiv-Mohyla Law and Politics Journal»
  • Наукові школи

Оголошено конкурс спільних українсько-австрійських науково-дослідних проєктів на 2023-2024 рр.

Стартував прийом заявок за новим конкурсом спільних українсько-австрійських науково-дослідних проєктів на 2023-2024 рр. за підтримки Міністерства освіти і науки України та австрійського Агентства з питань освіти та інтернаціоналізації.

 

Конкурс відкритий для науковців закладів вищої освіти, науково-дослідних установ і підприємств обох країн за всіма науковими дисциплінами та тематичними напрямами.

 

Фінансування виділяється на 2 роки, тож всі проєкти мають бути розраховані на цей термін. Водночас, фінансування виділяється на кожний рік окремо (з виконавцями щороку складають відповідні договори на виконання проєктів, а рішення про продовження фінансування наступного року приймається після розгляду звіту за попередній рік роботи).

 

Для короткотривалого перебування в Австрії (до 14 діб) в межах затверджених проєктів австрійська сторона сплачує українським дослідникам 100 євро на добу (проживання та добові). Для довготривалого перебування (від 15 діб до 3 місяців максимум) – 1400 євро на місяць. Українська ж сторона оплачує українським дослідникам проїзд Україна-Австрія-Україна та медичне страхування. Для запрошених австрійських вчених українська сторона бере на себе витрати, пов'язані з їхнім перебуванням в Україні.

 

Дозволяється подача кількох заявок, однак керівники таких заявок не зможуть отримати фінансування більш ніж за одним проєктом.

 

До уваги заявників! Кандидатам на участь у конкурсі з української сторони варто переконатися у тому, що їхні австрійські партнери подали відповідну заявку до Австрійського Агентства з питань освіти та інтернаціоналізації.

 

Кінцевий термін подачі заявок: 21 листопада 2022 року (до 17:00).

 

Деталі конкурсу за посиланням.

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна