Пройшов другий модуль навчальної програми «Інструментарій антикорупційного активіста»

 

photo ACER 26 та 27 травня в Харкові пройшов другий модуль навчальної програми «Інструментарій антикорупційного активіста». Темою модулю була «Аналітика, що впливає на антикорупційну політику». В рамках дводенного тренінгу учасники розглянули основні аспекти дизайну дослідження та аналітики, на прикладах розібрали основні помилки, які найчастіше зустрічаються у аналітичних текстах, навчилися писати електронні листи та анотації згідно з усіма вимогами та правильно формулювати і аргументувати свої думки у письмовому вигляді. Крім того, учасники дізналися про деякі юридичні аспекти антикорупційної діяльності та основні стратегії і найпоширеніші помилки у комунікації з іноземною аудиторією, що є невід’ємною частиною роботи будь-якого активіста, залученого у антикорупційну діяльність.

Під час другого модулю з учасниками працювали досвідчені спеціалісти: докторантка Інституту розвитку та миру Університету Дуйсбург-Ессен, співзасновниця міжнародної мережі дослідників з корупції та консультант з розвитку ACREC Оксана Гус, науковий співробітник Інституту європейських політиків та старший менеджер проекту «Платформа для аналітика та міжкультурної комунікації» Людмила Мельник та юрист, кримінолог, експерт у сфері запровадження освітніх он-лайн програм у сфері протидії корупції Андрій Білецький.

«Інструментарій антикорупційного активіста» — це комплексна антикорупційна освітня програма, що передбачає модульне системне навчання активістів зі Східних регіонів України з елементами ментерства. Програма проводиться Міждисциплінарним науково-освітнім центром протидії корупції НаУКМА.

Нагадуємо: Навчальна програма «Інструментарій антикорупційного активіста» реалізується в рамках проекту «Програма сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст навчальної програми є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів і не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.

 

Більше інформації за посиланням

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна