Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Джеффрі Р. Пайєтт - у Могилянці

Відкрита лекція про європейське майбутнє України

 

29 жовтня, о 16:30, у Могилянці відбудеться відкрита лекція Надзвичайного і Повноважного посла США в Україні пана Джеффрі Р. Пайєтта.

Тема виступу – Ukraine’s European Future.

Лекція відбудеться в актовій залі 1-го корпусу НаУКМА, аудиторія 217.

Мова події – англійська.

 

Подія відкрита для громади НаУКМА (без вимоги попередньої реєстрації).

 

НаУКМА запрошує своїх випускників долучитися до події за умови попередньої реєстрації за посиланням,

реєстрація відкрита до 13:00 понеділка, 28 жовтня.

Оскільки кількість місць обмежена, відвідання можливе за умови отримання підтвердження реєстрації.

 

Представників медіа, зацікавлених у відвіданні лекції, просимо акредитуватися у Посольстві США в Україні (Alex Kleshch, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ).

Допуск на подію для медіа можливий лише за умови попередньої акредитації.

 

Джеффрі Р. Пайєтт – дипломат вищого ешелону дипломатичної служби США, прибув до Києва 3 серпня 2013 року у якості восьмого Посла Сполучених Штатів Америки в Україні.

Протягом 24-річної кар’єри у Державному департаменті Джеффрі Пайєтт встиг попрацювати в Азії, Європі та Латинській Америці.

З травня 2010 по липень 2013 року він працював на посаді головного заступника помічника Державного секретаря – заступника керівника Бюро з питань Південної і Центральної Азії, керуючи найновішим географічним бюро Держдепартаменту США і допомагаючи налагоджувати відносини США з країнами регіону, що простягається від Казахстану до Індійського океану.

З серпня 2007 по травень 2010 Джеффрі Пайєтт був заступником голови дипломатичної місії США в Міжнародних організаціях у Відні, представляючи Сполучені Штати в Міжнародному агентстві з Атомної Енергії та інших технічних агентствах ООН.

Пан Пайєтт виріс у Ла-Хойї, штат Каліфорнія, має магістерський ступінь з міжнародних відносин від Єльського університету, а також ступінь бакалавра з політичних наук від Університету Каліфорнії в Ірвайні.

Докладнішу біографію Біографію пана Джеффрі Р. Пайєтта можна знайти за посиланням.

 Відділ міжнародного співробітництва НаУКМА 

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна