Новини відділу міжнародного співробітництва НаУКМА

Відділ міжнародного співробітництва НаУКМА оприлюднив перелік можливостей для студентів Могилянки.

 

Міжнародна мобільність.

Нагадуємо, що НаУКМА бере участь у 4 проектах Erasmus Mundus Action 2, всю інформацію про проекти можна знайти за цим посиланням.

Проекти дають можливість, зокрема, студентам бакалаврату чи магістеріуму, навчатися семестр чи рік в університетах Європи (non-degree mobility), а один із проектів - IANUS II - також має однорічні чи дворічні, залежно від тривалості програми, стипендії для отримання магістерського ступеня.

 

Зараз звертаємо Вашу особливу увагу на один із згаданих вище проектів, ALRAKIS II, оскільки він має найраніший термін подачі документів - 12 січня 2014 року.

Просимо зауважити, що цей проект не має чітко визначеного Academic Offer, тобто переліку програм, на які можна потрапити, на кожному із рівнів мобільності.

Тому радимо перед тим, як подавати документи, ретельно вивчити інтернет-сторінки кожного з університетів-партнерів проекту , які Вас зацікавили (нагадуємо, що можна подавати документи відразу до двох університетів!), а також сторінку кожного із університетів, яка називаєтьcя Study Programs.

Потому радимо написати до контакної особи у кожному з цих університетів із запитом, чи можлива мобільність саме за певною спеціалізацією і саме на Вашому рівні.

 

Стипендійні програми (магістеріум)

Оголошено конкурс на навчання на магістерських і PhD програмах Центральноєвропейського університету (CEU, Budapest).

Традиційно пропонується стипендійна підтримка.

Термін подання документів - 23 січня 2014 року.

 

 Нагадуємо про магістерські програми Erasmus Mundus Action 1, навчання на магістерському чи PhD рівнях у декількох європейських університетах, з отриманням подвійного диплому і можливістю отримання фінансової підтримки.

Пропонуємо переглянути пропоновані магістерські програми ; PhD програми.

Умови вступу і отримання стипендії слід читати на веб-сторінці кожної із програм .

Консультації з приводу цих та інших програм можна отримати у Лариси Човнюк і Анни Гавритенкової .

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна