Семінари “Практична психологія: сучасні підходи” і "Психологічна медицина: психосоматика та психофізична реабілітація”

21 січня, 18.30, ауд. 320, корп.4

 

Національний університет “Києво-Могилянська Академія” та Товариство конфліктологів України оголошують набір слухачів семінару “Практична психологія: сучасні підходи” та слухачів семінару "Психологічна медицина: психосоматика та психофізична реабілітація”.

 

Заняття проходять у вечірній час, з 18.20 до 21.10.

Керівник семінару - професор Гірник Андрій Миколайович (тел.: 050 151 75 82; e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ).

 

Участь у програмі допоможе: краще зрозуміти себе та інших, отримати базові навички з психодіагностики, спілкування та управління людьми, усвідомити причини та знайти шляхи подолання хворобливих станів, запобігти виникненню психологічних напружень, а також стимулюватиме особистісне зростання та розвиток, формування душевної стійкості, знадобиться в налагодженні взаємин з рідними людьми та вихованні дітей. Заняття відбуватимуться у вівторок і четвер. По закінченню програми видається свідоцтво про підвищення кваліфікації.

 

Початок занять (презентаційне заняття, знайомство з програмою і викладачами) 21 січня, ауд. 320 корп.4 (НаУКМА, вул. Волоська, 8/5)

Всіх запрошую на безкоштовне презентаційне заняття 21.01.2014 о 18.30 - Ви познайомитесь з викладачами, програмами і зможете задати питання.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна