Про перенесення дати Благодійного вечора

Шановні друзі!

 

Ми вважаємо, що у цей складний для України час нам, громадянам України - представникам освіти, науки, культури, бізнесу, як ніколи потрібна консолідація й усвідомлення того, що разом ми зможемо досягнути цілей, які кожному з нас окремо можуть здаватись недосяжними. Маємо зосередитись на головному – майбутньому нашої країни.

З огляду на кризову політичну ситуацію в Україні, на трагічні події останніх днів, ми вирішили відтермінувати проведення благодійного вечора «Свобода. Лідерство. Інновації. Творимо майбутнє разом!», попередньо запланованого на 31 січня 2014 року. Орієнтуємось на березень цього року, про нову дату повідомимо окремо. Замовлені квитки на вечір залишаються дійсними.

Всі зібрані благодійні кошти підуть на реалізацію оголошених проектів НаУКМА.

 

Підготовка до благодійного вечора і кампанії до 400 річчя КМА дозволили нам вкотре переконатися, що Могилянка має надійне згуртоване коло друзів та партнерів.

Висловлюємо Вам всім глибоку подяку за довіру та підтримку.

 

Наша особлива подяка партнерам благодійного вечора «Свобода. Лідерство. Інновації. Творимо майбутнє разом!», а саме:

Членам Наглядової Ради вечора, Авторам майстер-класів і музичної складової події, Медіа-партнерам, Організаційним та фінансовим партнерам вечора та окремих проектів, усім могилянцям та нашим друзям, які зробили благодійний внесок і виявили бажання прийти на вечір.

 

Благодійна кампанія до 400-ліття КМА триває!

Перебіг її будемо висвітлювати на сайті.

 

Дякуємо за те, що Ви з нами ! До зустрічі на благодійному вечорі у березні 2014 року!

 

З повагою - Сергій Квіт, президент НаУКМА

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна