Тренінг щодо запобігання тривожним емоційним станам

5 березня, з 17.00 до 18.30, ауд. 1-318


Шановні Могилянці!

Зараз ми всі відчуваємо потребу розібратися у своїх почуттях, осмислити вплив подій, що відбуваються, на наші стосунки та світосприйняття, привести до ладу емоційний стан. Від самопочуття кожного з нас, нашої врівноваженості та виваженості залежить самопочуття наших близьких, колег, друзів та всіх, з ким ми спілкуємося. Тому пропонуємо відвідати спеціальний семінар-тренінг, де будуть запропоновані практичні поради щодо того як визначити у себе та оточуючих симптоми, що виникли внаслідок травмуючої події; що робити після психологічно травмуючої події; як запобігти посиленню тривожних емоційних станів.

 

Семінар-тренінг проведуть:

Богданов Сергій Олександрович — психолог, психотерапевт Української спілки психотерапевтів, PhD з медицини Віденського медичного університету, співробітник НаУКМА.

Гірник Андрій Миколайович — професор НаУКМА, конфліктолог, президент Товариства конфліктологів України, член Товариства психологів України, головний редактор збірки "Конфліктологічна експертиза: теорія та методика".

Бондаренко Наталія Борисівна – медико-психолого- педагогічний консультант НаУКМА, магістр соціальної роботи, сертифікований практичний психолог, член Української Спілки психотерапевтів.

© 2012-2023 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна