Про таких випускників ми мріяли

Нові ініціативи могилянців

Днями стартували нові ініціативи могилянців, спрямовані на розширення доступу до об’єктивної інформації про події в Україні та боротьбу з неправдивою інформацією.

 

Дізнавшись про ці проекти, В’ячеслав Брюховецький сказав: «Саме про таких випускників ми мріяли, коли у 1991 році відроджували Києво-Могилянську академію, - про справжніх громадян своєї країни, готових брати на себе відповідальність за її долю. Останнім часом, коли дізнаюсь про ініціативи та участь могилянців у різних революційних проектах і подіях – все частіше з’являється відчуття, що ми створили справжній університет, що Україна буде в надійних руках!»

 

3 березня стартував сайт StopFake - Борьба с неправдивой информацией о событиях в Украине во время крымского кризиса.

Проект зроблений випускниками та студентами Могилянської школи журналістики та програми Digital Future of Journalism. Серед них Олег Шанковський, Ніна Міщенко, Катерина Венжик, Ольга Герман, Діана Дуцик, Євген Федченко, Руслан Дейниченко, Юрій Панін, Сергій Харченко, Олена Кутовенко, Маргарита Гонтар, Тетяна Матичак, Ольга Юркова та інші.

До проекту також приєднались багато-багато волонтерів з різних куточків світу.

Важливо те, що сайт зроблений російською мовою.

Більше дивіться у прес-релізі на сторінці сайту та у соцмережах.

 

4 березня 2014 р. почав роботу цілодобовий Український кризовий медіа-центр.

Його мета – надавати світовій спільноті об’єктивну інформацію про події в Україні, виклики та загрози національній безпеці, зокрема у воєнній, політичній, економічній, енергетичній, гуманітарній сферах.

Серед організаторів-експертів проекту випускники НаУКМА: Наталя Попович, Наталя Ольберт-Сінько, Ярина Ключковська, Максим Саваневський.

Більше дивіться на сторінці сайту та у соцмережі.

 

Дякуємо, дорогі друзі, вам та вашим партнерам!!!

Підтримуємо!

Пишаємося!

 

Підготувала Наталя Шумкова, комунікації з випускниками НаУКМА

© 2012-2023 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна