III PHD-конференція «Інновації у дослідженні:пошук значущих питань і примноження знання»

8-10 квітня, Докторська школа НаУКМА ім. родини Юхименків

 

Докторанти 2 і 3 року навчання обговорюватимуть проблему пошуку проблемних і творчих питань, які дозволяють здобути й обґрунтувати значущі результати дослідження, що розширюють знання.

Секції формуються за міждисциплінарним принципом. Основна мета конференції – познайомити колег із серцевиною задуму дослідження – дослідницькими питаннями, оприявнити його внутрішню логіку, сформулювати, в який спосіб уже виявлені результати є інноваційними по відношенню до стану досліджень у певній сфері. Мова піде не про окремий елемент, аспект чи проблему, як це буває на звичайних конференціях, а про дослідження в цілому.

У рамках конференції відбудеться I Міждисциплінарний PHD колоквіум «Участь у дослідницьких проектах: як поєднати власні дослідницькі питання з прагматикою наукової роботи?» і курси Навчальної програми Докторської школи НаУКМА.

Місце проведення всіх заходів: приміщення Докторської школи НаУКМА, Староакадемічний корпус, вул. Г. Сковороди, 2.

 

Щорічна звітна PHD конференція, що поєднує традиційну форму презентації наукових досліджень із навчальними семінарами і дискусіями, була започаткована в Докторській школі НаУКМА 2012 р.

Теми PHD конференції заохочують до рефлексії над загальними питаннями призначення й якості дослідницької роботи і практикою науковця.

 

Повна програма конференції - за посиланням.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна