Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Дата публікації: 05.05.2005, 12:40

Команда НаУКМА "Інфоком” стала срібним призером Чемпіонату України з інтелектуальної гри "Що? Де? Коли?"

(image)Команда НаУКМА „Інфоком” - срібний призер Чемпіонату України з інтелектуальної гри „Що? Де? Коли?”. Змагання відбувалися під Харковом у будинку відпочинку „Ялинка” 29 квітня – 1 травня 2005 року.

 

Звання Віце-чемпіонів команда виборола, пройшовши довгий шлях відбірних ігор (Чемпіонат Університету, Чемпіонат Києва серед студентів, де посіла перше місце) та наполегливих тренувань. Звичайно ж, важливим було безмежне бажання стати найкращими Д.Литвинова, С.Клімовича, Ю.Полєтаєвої, О.Дубінської, М.Пручковського та Є.Шляхова. Окрім срібла в основному змаганні, два наших гравці посіли відповідно перше і третє призові місця в індивідуальних інтелектуальних іграх „Своя Гра” та „Цейтнот”. Команда гідно представила не лише свій ВНЗ, але й столицю. Інша столична команда НТУУ „КПІ”  посіла третє місце в цьому змаганні.

 

Хочеться подякувати за підтримку рідній Академії, постійному спонсору команди телекомунікаційній компанії „Інфоком”, організаторам місцевих та всеукраїнських турнірів, які роблять безцінний внесок у молодіжний інтелектуальний рух; а також гравцям команди з інших вузів, які на цьому Чемпіонаті представляли Києво-Могилянську Академію.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна