Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Відключення електрики в Могилянці

Дата публікації: 28.11.2008, 15:43

26 листопада о 15:30 АЕК «Київенерго» було здійснено безпідставне знеструмлення навчальних корпусів НаУКМА

З 15:30 26 листопада до 19:00 27 листопада 2008 року університет був відключений від електропостачання. Всупереч наявним платіжним документам (кошти за сплату електроенергії були перераховані вчасно) до нашого університету було застосовано санкції як до боржника, яким він наразі не є.

Несподіваним відключенням електроенергії під час робочого дня зірвано навчальний процес та інші напрями діяльності університету. Було поставлено під загрозу безпеку працівників, студентів і викладачів  під час пересування у темний час доби.  Зупинено роботу серверних станцій, комп’ютерних класів, хімічних і біолабораторій, холодильних установок, обладнання закладів харчування на території містечка. Раптове припинення енергопостачання для такої техніки має катастрофічні наслідки, оскільки спричиняє значні матеріальні та моральні збитки: ушкодження обладнання, псування реактивів, препаратів і вимагатиме додаткових витрат та пошуку фінансових джерел для їх відновлення.

Президент НаУКМА С.М. Квіт звернувся до Голови правління акціонерної енергопостачальної компанії «Київенерго» Соколовського Д.І. з проханням провести службове розслідування та вжити заходів з метою недопущення подібної ситуації у майбутньому.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна