Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Правники здобули перемогу в Національному раунді Міжнародних змагань з міжнародного права ім. Телдер

Дата публікації: 23.02.2009, 08:45

Команда перемогла в усіх можливих номінаціях: кращі меморандуми позивача і відповідача, кращих позивачів та відповідачів в усному раунді змагань, найкращий промовець в усних слуханнях

Команда студентів факультету правничих наук Національного університету «Києво-Могилянська академія» у складі Ірини Глущенко (4 рік навчання), Катерини Бондар (4 рік навчання), Аліни Свідерської (3 рік навчання), Станіслави Ільченко (4 рік навчання), Анастасії Золотар (3 рік навчання), Вікторії Ставчук (3 рік навчання), Марти Щавурської (3 рік навчання) здобула блискучу перемогу в Національному раунді Міжнародних змагань з міжнародного права ім. Телдерса, який відбувся 16 лютого 2009 р. в приміщенні Вищого господарського суду України. Тренер команди – завідувач кафедри міжнародного права і спеціальних правових наук, доктор права Мирослава Антонович.

Крім того, команда перемогла в усіх можливих номінаціях: за кращі меморандуми позивача і відповідача, за кращих позивачів та відповідачів в усному раунді змагань. Станіслава Ільченко отримала диплом найкращого промовця в усних слуханнях.

У цілому, для участі в національному раунді змагань зареєструвалось сім команд юридичних факультетів та факультетів міжнародного права університетів України. Участь в усному раунді, окрім команди НаУКМА, взяли команди Національної юридичної академії ім. Ярослава Мудрого, Київського міжнародного університету, Академії адвокатури України, Одеської юридичної академії, Харківського національного університету та Острозької академії. Як переможець, наша команда виборола право представляти українських студентів-правників в міжнародному раунді змагань ім. Телдерса, який відбудеться в м. Гаага (Нідерланди) 15-18 квітня 2009 р.

Студентські змагання з міжнародного права ім. Телдерса відбуваються вже протягом двадцяти шести років. Сам професор Бен Телдерс, чиїм ім’ям названо турнір юних правознавців, був неперевершеним юристом, відомим усій довоєнній Європі. Телдерс самовіддано боровся за збереження влади закону, навіть заплатив за це життям: загинув у фашистському концтаборі 1945 року.

У 1963 р. студенти Лейденського університету (Нідерланди), де викладав знаменитий професор, заснували дебатне товариство з міжнародного права й вирішили назвати його ім’ям цієї видатної людини.

Для участі нашої команди в міжнародному раунді змагань в Гаазі необхідна фінансова підтримка.

Всіх, хто зможе допомогти поїздці нашої команди до Гааги,
просимо звертатись за адресою
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або за телефоном 425-6073.

Партнери, які підтримають нашу команду, можуть бути зацікавлені в членах команди як потенційні роботодавці.
Всі партнери будуть зазначені на веб-сторінці Міжнародних змагань з міжнародного права ім. Телдерса
http://www.telders.leidenuniv.nl


© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна