Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Діалог, комунікація та дискурс нового покоління гуманітаріїв

Дата публікації: 23.02.2009, 08:56

26-28 лютого в НаУКМА відбудеться 4 студентсько-аспірантська міждисциплінарна конференція «Філософія: нове покоління. Діалог, комунікація, дискурс»

26-28 лютого 2009 року в Національному університеті «Києво-Могилянська академія» відбудеться Четверта студентсько-аспірантська міждисциплінарна конференція «Філософія: нове покоління. Діалог, комунікація, дискурс». Захід організовує ініціативна група студентів, аспірантів і випускників вишу за підтримки кафедри філософії та релігієзнавства НаУКМА, Центру міжкультурної комунікації НаУКМА та Центру європейських гуманітарних досліджень НаУКМА.

До участі в конференції запрошено гуманітаріїв із різних міст України й інших країн. Тут будуть представники навчальних і наукових закладів Києва, Львова, Харкова, Донецька, Одеси, Луганська, Сімферополя, Полтави, Черкас, Запоріжжя, Кривого Рога, а також Санкт-Петербурга та Кракова.

У межах конференції прочитає лекцію французька дослідниця Барбара Касен, а також виступлять знані українські науковці – Михайло Собуцький, Віктор Малахов та інші. Заплановано проведення круглих столів, присвячених дискурсу, філософському перекладові, проблемі Іншого та мовленнєвим актам. Крім цього, відбудеться обговорення співіснування філософії та поезії за участю представників обох сфер, а також презентація харківського журналу «Койнонія».

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна