Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Врятуй життя дитині!

Дата публікації: 18.03.2009, 10:22

Акція, по збору коштів на лікування шестирічного Андрійка Жарка, триває. 13 березня відбувся благодійний концерт, організований «Музичним товариством Києво-Могилянської академії»

Студентська організація «Музичне товариство Києво-Могилянської академії», за підтримки Студентської Колеґії започаткувала  ряд заходів по збору коштів на лікування Андрія Жарка, шестирічного сина  викладача  нашого університету. Дитині поставлений страшний діагноз – рак крові. Єдиним виходом є складна  і дуже дорога операція за кордоном (в Україні такі операції не проводять). Інформацію про стан дитини, фото, рахунки для направлення коштів див. на http://www.donor.org.ua/index.php?module=help&act=show&c=1&id=857 

Перша акція у ряді заходів, запланованих студентами, — благодійний концерт за участі провідних джазових виконавців України, який відбувся 13 березня 2009 року в актовій залі Культурно-Мистецького Центру НаУКМА. Під час благодійного концерту було зібрано 25 000 грн. Наразі на лікування Андрійка зібрано 45 000 євро. Вартість операції у німецькій клініці складає 312 000 євро.

Глибоко вдячні усім, хто долучився до акції. Біда не залишає байдужою, викликає емоції, співчуття і бажання допомогти, використати усі можливості. З листа мами студента факультету природничих наук НаУКМА:
«Коли в родинi  стається біда –  посильна допомога, я гадаю, не обговорюється. В даному випадку необхідна допомога коштами (не люблю слово "пожертва").
Знаю, є люди, які  говорять, що всім не допоможеш. Але бiльшiсть батьків розумiє цiну i подарований їм "дар бути батьками". Нашi дiти отримали щасливий бiлет жити здоровими, навчатися у вибраному вузi, займатись спортом та музикою, займати активну життєву позицію. Мені не дано зрозуміти, чому Господь обділяє окремих дітей - чи вони спокутують наші гріхи, чи, можливо, у Господа є  лiмiт здоров'я i на всiх його не вистачає. Видно я знаходжусь тільки на початку дороги до Вiри в Господа i мені потрібен ще час, щоб зрозуміти це. Час - наш ворог  i наш друг. Два роки тому у моєї подруги помер син, остеосаркома, згорів за два місяці. Вони дуже пізно звернулись до лiкарiв. У нього не було часу.
Я перелопатила iнтернет, прочитала про хворобу Андрія, методи лікування, статистику. Шанси на одужання – високi (70%), найкращих показників досягають діти саме у вiцi  вiд 2 до 9 років. Час – наш друг! Треба використати всі, навіть найменші  можливості. У Андрiя повинно бути ЗАВТРА! З повагою,  I. Ординська. Вiнниця.»

Акція «Врятуй життя дитині!» триває.

Кожна гривня, перерахована Андрійкові Жарку, збільшує його шанси на життя!

Гроші на лікування Андрій можна перерахувати на родинний рахунок:
    в гривнях:
Банк отримувача: ВАТ «Райффайзен Банк Аваль»
МФО: 380805
Код ЗКПО: 2780012537
Отримувач: Жарко Роман Петрович. Ідентифікаційний номер 2780012537
Рахунок отримувача: 262031781537
Призначення платежу: на лікування Жарка Андрія 
      в доларах:
Account number: 26201885077
Name: Zharko Roman
Address: Kiev
Details of payment: Help
Beneficiary’s bank: Kiev Regional Direction
OJSC RAIFFEISEN BANK AVAL
KIEV, UKRAINE
SWIFT: AVALUAUKCKB

     в євро:
Account number: 262051781546
Name: Zharko Roman
Address: Kiev
Details of payment: Help
Beneficiary’s bank: Kiev Regional Direction
OJSC RAIFFEISEN BANK AVAL
KIEV, UKRAINE
SWIFT: AVALUAUKCKB

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна