Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

30 вересня – Всеукраїнський День бібліотек

Дата публікації: 29.09.2009, 16:46

Особливі вітання Могилянській Бібліотеці - головній творчій лабораторії університету!

Наукова бібліотека НаУКМА – це навчально-інформаційний, науковий, культурно-освітній структурний підрозділ, основною метою якого є максимальне та оперативне задоволення потреб користувачів в інформації, забезпечення потреб наукового процесу й наукової діяльності.

Серед останніх здобутків бібліотеки:
започатковано міжнародний проект «Електронна бібліотека України» (ELibUkr) – проект, що сприятиме інтеграції української академічної спільноти до світової науки і популяризації української наукової думки у світі;
відкрито «Могилянську книгарню» – культурно-просвітницький центр, що добирає та розповсюджує літературу різних напрямів і жанрів;
бібліотечні фонди поповнилися: книжковими колекціями (понад 50 тисяч книг Фонду Петра Порошенка; 49-та особова колекція М. Н. Москаленка; рідкісні книги, подаровані киянином І. Б. Ніколаюком; понад 100 видань німецької класичної художньої літератури, подаровані Міжнародною благодійною організацією Ротарі Клуб (Київ-Центр) та Ротарі Клуб (Баден-Баден, Німеччина)); відкрито доступ до світових наукових журналів (Oxford Reference Online-Premium Collection; IOPscience Journals; Emerald; SpringerLink’s eJournal collection).

Вітання всім колегам-бібліотекарям з Всеукраїнським днем бібліотек!
Успіхів та творчої наснаги у нашій благородній просвітницькій справі, міцного здоров’я, натхнення, радості, фінансової стабільності, вдячних користувачів та гарного поповнення колекцій, миру і злагоди у Ваших родинах, невичерпної енергії для здійснення всіх ваших прагнень та задумів!
Нехай завжди будуть з вами Віра, Надія, Любов і Софія-мудрість! Даруйте людям неповторну радість спілкування зі Словом!

Щиро з повагою,
за дорученням колективу Наукової бібліотеки
Національного університету «Києво-Могилянська академія»

Тетяна Ярошенко
Директор Наукової бібліотеки, віце-президент з інформаційного забезпечення НаУКМА

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна