Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Стартував молодіжний проект «Оздорови суспільство»

Дата публікації: 01.10.2009, 10:00

Партнери НаУКМА - Фонд Братів Кличків та Фонд Конрада Аденауера оголосили про нові можливості для реалізації студентських ініціатив

30 вересня 2009 року в НаУКМА відбулася презентація молодіжного проекту «Оздорови суспільство», ініційованого Фондом Братів Кличків та Фондом Конрада Аденауера. В рамках проекту за наступний рік організатори планують побудувати життєздатну модель здорового суспільства.

Першим кроком у реалізації проекту «Оздорови суспільство», стане конкурс есе на однойменну тему. Конкурс есе покликаний заохотити українську молодь замислитися над тим, що саме вона може зробити для створення здорового суспільства та визначити коло молодих лідерів, які бажають зробити свій внесок у розбудову здорового суспільства в Україні.
Переможцями конкурсу стануть 50 найкращих есе, що візьмуть участь у «Творчих студіях», покликаних створити умови для розробки практичних заходів з розбудови здорового суспільства. Протягом п’яти днів учасники «Творчих студій» матимуть змогу визначити шляхи створення здорового суспільства та розробити практичні заходи втілення своїх ідей у життя. Після закінчення даного етапу кожний учасник або група учасників «Творчих студій» презентує проект створення моделі суспільства своєї мрії на прикладі своєї громади (навчального закладу, населеного пункту, громади і т.п.). 10 найкращих проектів отримують фінансування від Фонду братів Кличків та Фонду Конрада Аденауера у розмірі 3 000 грн. Автори найуспішнішої моделі здорового суспільства у своїй громаді матимуть змогу відвідати Німеччину та поділитися своїм досвідом із закордонними колегами.

Умови конкурсу:
1. До участі в конкурсі запрошуються молоді українці віком від 18 до 24 років.
2. До участі у конкурсі, зараховуватимуться есе, написані за вказаними темами:
• Як Ви розумієте поняття «здорове суспільство» (критерії здорового суспільства);
• Яке суспільство можна вважати здоровим (наведіть сучасні приклади);
• Що треба зробити в Україні для створення здорового суспільства (розробіть модель суспільства).
3. Аргументуйте свої міркування ясними та переконливими прикладами. 
4. Есе повинне бути написане української мовою та не перевищувати 8 000 знаків із пробілами, мати титульну обкладинку з назвою, ім'ям та контактною інформацією автора (на інших сторінках писати назву і ім'я автора не потрібно).
5. Есе прийматимуться до 30 листопада 2009 р. за адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з поміткою у темі «Конкурс есе» і повинне бути надіслане як додаток до електронного повідомлення.
6. Есе повинне бути оригінальною роботою даного автора і не може бути де-небудь опубліковано (або заявлено для публікації) раніше.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна