Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

«Університетська автономія: світовий досвід та Україна»

Дата публікації: 30.12.2009, 23:51

Відбулась заключна конференція Консорціуму з університетської автономії в рамках проекту, підтриманого Міжнародним благодійним фондом «Відродження»

22 грудня в НаУКМА відбулась конференція «Університетська автономія: світовий досвід та Україна», проведена силами Консорціуму з університетської автономії за підтримки Міжнародного благодійного фонду «Відродження».

У роботі конференції взяли участь міністр освіти і науки України І.О.Вакарчук, його заступник Т.В. Фініков та представники всіх університетів-членів Консорціуму, а саме: Українського Католицького Університету (Львів), Львівського національного університету ім. І.Франка, Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича, Національного університету «Києво-Могилянська академія», Університету економіки і права «Крок» (Київ), Дніпропетровського національного університету ім. О.Гончара, Харківського національного університету ім. В.Каразіна та Донецького національного університету. Також був  присутній також представник від Київського національного університету ім. Т.Шевченка.

Були обговорені гострі проблеми реформування вищої освіти і науки в Україні, зазначена співзвучність проекту університетської автономії та Болонського процесу, накреслені шляхи подальшої роботи для реалізації ідеї автономії в Україні.

Виступ голови Консорціуму, президента НаУКМА С.М.Квіта:

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна