Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Школа професійної журналістики «Нова Україна»

Дата публікації: 30.03.2010, 13:04

До 6 квітня триває реєстрація заявок на участь

До 6 квітня 2010 р. триває реєстрація заявок на участь у Школі професійної журналістики «Нова Україна». Програма, що реалізується в Україні другий рік поспіль, здійснюється Лабораторією законодавчих ініціатив за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Метою Школи професійної журналістики «Нова Україна» є формування майданчика для спілкування та особистісного розвитку професійних журналістів, обміну знаннями, досвідом, ідеями та ініціативами, а також поглиблення професійних знань та навичок роботи в різних жанрах.

Протягом 2010 року передбачається проведення чотирьох чотириденних сесій (Київ, АР Крим, Одеса та Львів). Основними тематичними модулями стануть питання професійних навичок та ціннісних орієнтирів журналіста, професійних стандартів журналістики, аналіз внутрішньополітичних процесів та державної політики, а також викликів міжнародної журналістики.

Модель навчальної програми базується на форматі Української школи політичних студій і, відповідно, включає лекції, дискусії, тренінги, стратегічні ігри, круглі столи тощо. Модераторами, тренерами та лекторами виступатимуть провідні українські та зарубіжні експерти та суспільно-політичні діячі.

Детальніша інформація >>>

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна