Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

PricewaterhouseCoopers і НаУКМА: разом готуємо майбутніх лідерів

Дата публікації: 31.05.2010, 11:10

Фірма PricewaterhouseCoopers розробила та провела гостьовий курс «Міжнародне оподаткування» для студентів НаУКМА, що навчаються за фахом «Фінанси»

Фірма PricewaterhouseCoopers розробила та провела гостьовий курс «Міжнародне оподаткування» для студентів Національного університету «Києво-Могилянська академія», що навчаються за фахом «Фінанси».

Даний курс провели провідні спеціалісти відділу податкових і юридичних послуг PricewaterhouseCoopers в Україні в рамках Меморандуму про співробітництво з НаУКМА, який біло підписано у 2009 році.  Курс включав серію лекцій з актуальних практичних питань міжнародного оподаткування, ділову гру та тестування. За результатами курсу найбільш успішні студенти одержали запрошення на співбесіду з метою працевлаштування в PricewaterhouseCoopers.

«Ми раді зробити свій внесок у підготовку лідерів завтрашнього дня та розширити їхнє уявлення про актуальні питання бізнесу в Україні та за кордоном, про професію бізнес-консультанта та аудитора. Позитивні відгуки викладачів і студентів Києво-Могилянської Академії про наш курс підтверджують важливість співробітництва бізнесу та ВУЗів при підготовці українських фахівців-практиків високого класу. Наше співробітництво з Академією триває» — сказав В'ячеслав Власов, директор відділу податкових і юридичних послуг PricewaterhouseCoopers.

«Викладання курсу «Міжнародне оподаткування» допомогло студентам поглибити свою фахову підготовку та ознайомитись з практичними аспектами в цій галузі економіки, що в майбутньому підвищить їх конкурентоспроможність на ринку праці. Студенти Могилянки високо оцінили ступінь впливу курсу на вибір майбутньої спеціалізації, відзначили високий професіоналізм співробітників ТОВ «ПрайсуотерхаусКуперс», зокрема вміння поєднати теоретичний матеріал з його практичною апробацією.» — зазначає завідувач кафедри фінансів НаУКМА Ірина Лук’яненко.

PricewaterhouseCoopers надає аудиторські послуги, послуги в області бізнес-консультування, оподаткування та права компаніям різних галузей. Наші послуги сприяють формуванню довіри громадськості до компаній-клієнтів і спрямовані на збільшення вартості їхнього бізнесу, а також його цінності для суспільства в цілому. Більше 163 000 співробітників в 151 країні використовують свої знання, багатий досвід і творчий підхід для розробки практичних порад і рішень, що відкривають нові перспективи для бізнесу.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна