Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

9 грудня Президент НаУКМА Сергій Квіт проводить прес-конференцію

Дата публікації: 07.12.2010, 15:20

«Міністр освіти і науки проти освіти і науки в Україні та проти Києво-Могилянської академії», 9 грудня 2010 року, четвер, 10.30, УНІАН (вул. Хрещатик, 4)

Президент НаУКМА Сергій Квіт звернувся до Президента України Януковича В.Ф., Голови Верховної Ради України Литвина В.М., Прем’єр-міністра України Азарова  М.Я. з “Відкритим листом щодо курсу міністра освіти і науки України Дмитра Табачника на авторитарну централізацію управління та деградацію науки і освіти в Україні”.

 

Метою  звернення є ознайомлення керівників держави  з  ситуацією, яка сьогодні склалася у сфері вищої освіти та пропозиція відмовитися від запропонованого міністром освіти і науки України Дмитром Табачником проекту Закону України «Про вищу освіту»  як такого, що спрямований на самоізоляцію України, подальшу руйнацію науки,  освіти та економіки в нашій державі.

 

9 грудня 2010 року, четвер, о 10.30 в  УНІАН (вул. Хрещатик, 4) відбудеться прес-конференція, під час якої  будуть розглянуті питання:

  1. Неадекватність проекту нового Закону України «Про вищу освіту» запитам сьогодення;
  2. Війна проти Могилянки, оголошена міністром освіти і науки Дмитром Табачником: причини та можливі наслідки;
  3. Виклики і завдання, які стоять перед наукою та вищою освітою в Україні. Роль університетів у сучасному світі.

 

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь за тел. 425 15 36 та e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Прес-центр НаУКМА

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна