Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

За підтримки НаУКМА у Німеччині відбувся семінар

Дата публікації: 06.12.2011, 13:19

В Університеті Генріха Гейне (м.Дюсельдорф) захід організували у рамках співробітництва між Інститутом німецького та міжнародного партійного права і дослідження партій та Києво-Могилянською Академією

З 14 по 19 листопада в Університеті Генріха Гейне у Дюсельдорфі відбувся семінар "Україна-Німеччина-Європа - гарантування демократичних процесів та форм організації".

Цей захід було організовано у рамках співробітництва між Інститутом німецького та міжнародного партійного права і дослідження партій та НаУКМА.

З німецького боку приймали участь відомі політологи та керівники інституту професори Мартін Морлок та Томас Погунтке, українську сторону репрезентували професори Андрій Мелешевич та Олексій Гарань.

Протягом шести днів вони, разом з українськими та німецькими студентами, розглядали ті аспекти, які можуть допомогти або завадити розбудові демократичних суспільств, порівнюючи досвід своїх та сусідніх країн.

Також у межах семінару українські учасники мали змогу відвідати земельний парламент федеральної землі Північний Рейн - Вестфалія та поспілкуватися з його депутатами, отримавши не лише теоретичне уявлення про німецьке політичне життя, але й познайомившись із ним на практиці.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна