Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Новий модуль у kmbs

Дата публікації: 21.02.2006, 16:16

23-25 лютого у Києво-Могилянській Бізнес-Школі пройде унікальна програма за участю українських та європейських фахівців

23-25 лютого у Києво-Могилянській Бізнес-Школі пройде унікальна програма "Стратегії компанії побудовані на нових технологіях управління бізнесом" за участю українських та європейських фахівців.

Семінар можна сміливо назвати міжнародним, адже проведуть його викладачі з трьох країн Європи: Великобританії, Польщі та України. Всі вони об'єднані однією метою - донести до керівників українських підприємств нові стратегії та концепції правління бізнесом, які успішно застосовуються в Європі, Азії та США.

Найновіші теорії операційного менеджменту [TOC, Lean Manufacturing, 6 Sigma] та практика їх застосування будуть представлені досвідченими експертами та фахівцями: Сергієм Гвоздьовим - викладачем і консультантом з операційного менеджменту Києво-Могилянської Бізнес Школи, Д-р Алістером Ніколсоном - Професором операційного менеджменту Лондонської школи бізнесу, Д-р Томашом Собчиком - членом команди експертів E4PQ та Програми Ощадливого Виробництва, Павлом Шереметою - деканом Києво-Могилянської Бізнес-Школи.

Детальніша інформація за телефоном: (044) 490 6635.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна