Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

В рамках святкування Днів Європи в Україні,

Дата публікації: 24.05.2006, 16:17

25 травня у НаУКМА відбудеться презентація двох юридичних інформаційних проектів, в рамках святкування Днів Європи в Україні

25 травня, в рамках святкування Днів Європи в Ураїні, у НаУКМА відбудеться презентація двох юридичних інформаційних проектів, а саме:

- книги Кібенко О., Пендак Сарбах А. Право товариств (company law): порівняльно-правовий аналіз acquis Європейського Союзу та законодавства України. (Вид-во "Юстініан", 2006).
- презентація оновленої "Юридичної газети".

Час та місце проведення заходу: 4-й корпус НаУКМА, ауд. 100, вул. Волоська 8/5. Початок о 15:00.

Під час презентації Ви матимете змогу поспілкуватися з провідними фахівцями в сфері Європейського права та євроінтегарції, а також ознайомитися з новими підходами правового інформаційного ринку України та ЄС. В програмі заходу:

- Зустріч з заступником Міністра юстиції України Дмитром Котляром (випускником НАУКМА) - "Пріоритети державної політики в сфері адаптації законодавства України до законодавства Європейського Союзу".

- Виступ керівника проекту "Моніторинг законодавства України у пріоритетних сферах адаптації", віце-президента Інституту європейської інтеґрації Геннадія Друзенка на тему "Об'єднана Європа та перспективи євроінтеґраційної політики України".

- Виступ співавтора та наукового редактора книжки к.ю.н., доцента Національної юридичної академії ім. Ярослава Мудрого, одного з провідних українських фахівців у сфері корпоративного права Олени Кібенко "Право товариств ЄС та України: напрями вдосконалення національного законодавства".

- Виступ головного редактора "Юридичної газети" Андрія Осмоловського, презентація оновленої "Юридичної газети" -  "Європейський формат правничого видання".

Протягом презентації відбуватиметься передплата за пільговими цінами на "Юридичну газету" та "Юридичний журнал", а також ярмарок-продаж юридичних книжок  видавництва "Юстініан".

Запорошуємо до участі у заході всіх бажаючих!

Додаткова інформація за тел. (044) 521-61-11 чи на сайті  www.justinian.com.ua

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна