Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

"Цінність людського життя"

Дата публікації: 07.06.2006, 14:00

З 6 червня по 9 липня У Галереї мистецт НаУКМА проходитиме виставка робіт відомої київської художниці і літератора Алли Ткаченко

      6 червня у Галереї мистецтв НаУКМА відбулося відкриття художньої виставки відомої київської художниці і літератора Алли Ткаченко "Цінність людського життя".

      Алла Ткаченко за фахом - художник, педагог, психолог, за покликанням - художник і поет. Її світ насичений візуальними образами та словами-символами.
      Стиль, в якому працює митець, - асоціативний психологічно-філософський наїв. Як приклад - "Дволика риба", де органічно об'єднані в одне ціле дві суті, несхожі між собою: одна із сяючим і лагідним поглядом, друга - жахає хижацькими гострими зубами. Вони уособлюють нашу реальність, де поряд існують радість і гармонія, де часто говорять одне, думають інше, роблять третє...
      Символіка її картин на перший погляд ясна - олюднені птахи, риби, коти, а поруч профільні обличчя, занурені у свій утаємничений світ. Сповнені роздумами про мистецьке осмислення навколишнього оточення картини, назви яких говорять самі за себе: "Різні суті", "Всевидяче око", "Жінка та час", "Птахи наших надій".
      В основі творчості Алли Ткаченко - декларування загальнолюдських цінностей, високої моралі, гуманізму. Крізь призму власних емоцій вона прагне пробудити у сучасної людини щирі безпосередні почуття. Яскравим тому підтвердженням є нинішня виставка, що є благодійною та має на меті допомогти дітям з онкологічними захворюваннями.

Виставка триватиме до 9 липня 2006 р.

Адреса: Галереї мистецтв НаУКМА, вул. Іллінська, 9 (м. Контрактова площа),
тел. 425-2154
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Детальніша інформація на сайті www.alla-tkachenko.narod.ru

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна