Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Мережева академія Cisco у НаУКМА

Дата публікації: 07.06.2006, 15:30

39 студентів Могилянки отримали сертифікати про закінчення курсу спеціалістів із мережних технологій

16 травня 2006 року в НаУКМА  відбулася офіційна церемонія вручення академічних сертифікатів про закінчення курсу спеціалістів із мережних технологій, сертифікованих компанією Cisco (Cisco Certified Network Associate CCNA), першим випускникам (та одночасно студентам НаУКМА) програми Мережевих академій Cisco.

20 слухачів Мережевої академії Cisco у НаУКМА отримали сертифікати про закінчення третього та четвертого семестрів курсу "WAN Technologies", а також привітання, підписані головою компанії Cisco Джоном Чемберсом. Кожен із цих слухачів отримав також право здати сертифікаційний екзамен на професійну кваліфікацію CCNA, що є визнаною всіма країнами світу.
19 студентів третього курсу НаУКМА отримали сертифікат про закінчення перших двох семестрів курсу CCNA - "Networking Basics" і "Router amd Routing Basics".

Спеціалісти, що пройшли навчання у Мережевих академіях Cisco, користуються високою популярністю на ринку праці, завдяки фундаментальній теоретичній та практичній підготовці в області передових інформаційних технологій. Як зазначив інструктор Мережевої академії Cisco при НаУКМА Олександр Синівський: "Києво-Могилянська Академія завжди намагається давати найсучасніші знання та навички своїм студентам. Створюючи Мережеву академію Cisco в нашому навчальному закладі, ми розуміли, що вона дасть нам унікальну можливість викладати за навчальною програмою, яку постійно оновлюють і підтримують висококваліфіковані інженери та методисти компанії Cisco - світового лідера в області мережевих технологій".

В НаУКМА Мережеву Академію Cisco було відкрито 27 грудня 2001 року. На даний момент в Могилянці викладається чотири навчальних курси на основі англомовного інтерактивного навчального матеріалу, що були введені до бакалаврської програми НаУКМА з комп'ютерних наук (перший семестр має статус нормативного курсу навчальної програми, а три інших - статус факультативних курсів).

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна