Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

16 червня у Могилянці відбулася церемонія

Дата публікації: 16.06.2006, 15:08

16 червня у Могилянці відбулася церемонія вручення дипломів першим випускникам Школи охорони здоров'я НаУКМА

16 червня в НаУКМА відбувся перший в Україні випуск українсько-голландської маґістерської програми "Менеджмент в охороні здоров'я". Дев'ятьом випускникам Школи - маґістрам менеджменту організації охорони здоров'я за результатами захисту маґістерських тез, вперше в історії НаУКМА було вручено дипломи, підтверджені університетами двох держав - Маастрихтського університету (Голландія) та НаУКМА (Україна).
 
Маґістерську програму "Менеджмент в ОЗ" було розроблено на основі матеріалів двох програм: "Охорона громадського здоров'я" (Public Health), а також - "Політика, Економіка та Менеджмент в охороні здоров'я". Протягом двох попередніх навчальних років десятеро відібраних на конкурсній основі українських викладачів пройшли  стажування в університеті м. Маастрихт. Після повернення вони адаптували та трансформували дані модулі відповідно до українських потреб.

Після святкової церемонії вручення дипломів у Галереї мистецтв НаУКМА було проведено прес-конференцію з нагоди першого випуску маґістрів Школи охорони здоров'я НаУКМА.
У прес-конференції взяли участь: президент НаУКМА В'ячеслав Брюховецький,  Міністр охорони здоров'я України Юрій Поляченко, керівник департаменту організації, політики та економіки охорони здоров'я, Почесний професор НаУКМА Вім Гроот, професор педагогіки в галузі охорони здоров'я Маастріхтського університету Хенк ван Беркель, керівник Школи охорони здоров'я НаУКМА Ірена Грига.

Учасники прес-конференції розповіли про перспективи випускників на ринку праці, їх потенційну роль у трансформації галузі охорони здоров'я, а також значення програми для українського суспільства.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна