Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

«Збережемо Україну чистою»

Дата публікації: 22.11.2007, 20:53

«Збережемо Україну чистою» - у рамках всеукраїнської акції партнера НаУКМА компанії Тетра Пак Україна відбудеться перегляд документального фільму Альберта Гора Inconvenient Truth («Незручна правда»)

23 листопада о 13:20 в рамках фінального акорду акції, організатором якої виступила компанія Тетра Пак Україна за підтримки Британської Ради, в актовій залі НаУКМА відбудеться перегляд документального фільму Альберта Гора, лауреата Нобелівської премії миру 2007, Inconvenient Truth («Незручна правда»), що отримав Оскар у 2007 році у номінації "Документальна стрічка" та краща пісня до фільму. По закінченні фільму о 15:00 відбудеться прес-конференція у "Зеленій аудиторії" (3-ій корпус НаУКМА, ауд. 213-а).
Основною метою фільму стала актуалізація проблеми зміни клімату і демонстрація можливих наслідків, якщо не зменшаться викиди в атмосферу вуглецю, що викликано людською діяльністю.
 
Невипадково фінальний акорд акції та прес-конференція відбудуться саме в Академії, адже Могилянка – це перший вищий навчальний заклад в Україні, де існує проект роздільного збору твердих побутових відходів. Команда Екоклубу  „Зелена Хвиля”, що впроваджує проект, уже 2 роки поспіль представляє „сортування” на виставці громадських організацій 22 квітня на „День Землі”.  Саме проблема глобальних змін клімату стала темою останньої виставки.
Екоклуб  і надалі буде реалізовувати проекти спрямовані на впровадження  ідей сталого розвитку в Академії та інформувати могилянську громаду як саме кожен з нас може запобігти глобальним змінам клімату та зробити свою поведінку більш дружньою до довкілля.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна