Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Духовно-етичне виховання особистості

Дата публікації: 14.02.2008, 18:10

Духовно-етичне виховання особистості. Національний університет «Києво-Могилянська академія» у виставці «Педагогіка духовності: традиції і сучасність»

На базі Педагогічного музею України Академії педагогічних наук України (м. Київ) у лютому-березні 2008 року проходитиме Всеукраїнська виставка «Педагогіка духовності: традиції і сучасність» .
Мета і завдання виставки — систематизувати, узагальнити та пропагувати досвід освітніх закладів України у формуванні всебічно розвиненої, духовно і морально зрілої особистості. Відтворити історичний шлях становлення вітчизняної освіти і духовного виховання. Показати нерозривний зв’язок сучасної освіти з  педагогічною спадщиною православ’я як традиційної основи духовно-етичного виховання в Україні, спрямованого на формування духовно розвинутої, творчої та відповідальної особистості, здатної жити і творити в сучасному демократичному суспільстві.
На виставці «Педагогіка духовності: традиції і сучасність»  представлені унікальні старовинні навчальні підручники, посібники, учнівське приладдя ХІІ-ХХ ст., педагогічно-релігійна література, науково-методичні розробки, передовий педагогічний досвід , фундаментальні та прикладні дослідження тощо.
У рамках виставки заплановано проведення круглого столу, науково-практичних семінарів, педагогічних читань, пізнавально-наукових екскурсій тощо.

Офіційне відкриття виставки:
15 лютого 2008 року (початок о 14.00 год.)
Педагогічний музей України (01030. м. Київ, вул. Володимирська, 57 — в приміщенні Київського міського Будинку вчителя, станція метро «Театральна»).

Оргкомітет: 234-36-66; факс: 234-36-53 — Педагогічний музей.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна