Команда студентів-правників НаУКМА успішно представила Україну

На змаганнях з міжнародного публічного права у Гаазі

 

Команда Національного університету «Києво-Могилянська академія», у складі студентів 3го та 4го курсів ФПвН Владислава Данилейка, Христини Корпан, Олени Серпуховітіної та Ореста Франчука, стала переможцем національного раунду міжнародних змагань з міжнародного публічного права ім. Бена Телдерса, що проводився у березні цього року в Одесі.

Завдяки цьому, команда НаУКМА здобула можливість представити Україну у Гаазі 23-25 квітня 2014 року та поборотись з найкращими командами з усієї Європи.

 

В Гаазі члени команди здобули 7 загальне місце серед 27 країн, що є найкращим результатом для нашого університету та України за останні роки.

Також команда університету зайняла 4 місце серед відповідачів, та 7 серед позивачів, а Орест Франчук увійшов до десятки найкращих ораторів в індивідуальному заліку "Best Oralist Award – TOP 10" (9 місце).

 

Для довідки:

Конкурс ім. Бена Телдерса бере свій початок з 1977 року та найпрестижнішим змаганням студентів-правників у Європі.

Студенти з більш ніж 40 університетів щороку беруть участь у змаганнях і лише найкращі національні команди здобувають право змагатись на міжнародному рівні у м. Гаага (Нідерланди).

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна