Відновлено премію професора Романа Струця

Упродовж 15 років великий друг та гостьовий професор НаУКМА, професор університету м. Калгарі (Канада) Роман Струць вручав премію за кращі курсові та дипломні роботи з літературознавства.

На жаль, наприкінці минулого року професора Струця не стало.

Близькі друзі пана Романа, а також лауреати його премій минулих років вирішили відновити засновану ним премію у всіх трьох номінаціях: за кращу курсову, бакалаврську та магістерську роботи, захищені на кафедрі літературознавства.

 

До укладання премії Романа Струця долучилися випускники НаУКМА: Олена Гусейнова, Ірина Данченко, Олена Дворецька, Наталія Іванова, Наталія Ксьондзик, Богдана Матіяш, Віктор Ніколенко, Святослав Півень, Ольга Погинайко, Софія Рябчук, Роксолана Свято, Ростислав Семків, Анастасія Сідельник, Олег Собчук, Юлія Стахівська, Галина Ткачук, Оксана Щур та Любов Якимчук.

 

Цьогорічні премії вже вручено Дарії Пугач за роботу про драматургію С.Беккета і Г.Пінтера, Ніці Чулаєвській за дослідження філософії пам'яті в сучасній українській літературі, Валентині Кучинській за дослідження конструювання пам'яті в романах Дж.Барнса.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна