Ювілейний День Донора крові у Києво-Могилянській академії

05 листопада Клуб Донорів крові запрошує всіх охочих відвідати ювілейний 10-й День Донора крові.

 

Традиція здавати кров прямо в стінах рідного університету була заснована в 2011 році студентами Школи охорони здоров’я.

З того моменту, ми регулярно поповнюємо запаси Київського обласного Центру крові, що забезпечує всю область донорською кров’ю. Крім того ми створили унікальну базу молодих та здоровихлюдей, які готові в критичний момент стати донором крові та врятувати життя того, хто знаходиться в біді.

За три роки нам вже вдалося зібрати в свою базу активних Донорів більше тисячі людей. До нас звертаються пацієнти, точніше родичі пацієнтів лікарні ОХМАТДИТ (відділення онко-гематології), Київського опікового центру, Національного інституту раку та інших лікарень, яким ми допомагаємо поповнювати запаси крові для переливання тяжкохворим пацієнтам.

 

З невеликої студентської ініціативи цей рух перетворився на щось більше, щось, що вже відчутно покращує ситуацію з нестачею донорської крові в країні.То ж давайте не будемо спинятися на досягнутому!

Приходьте на Х ювілейний день Донора крові Києво-Могилянскьої академії, 05 листопада.

Відчуйте, що Ви зробили свій внесок задля допомоги тяжкохворим, адже хто знає, може саме твоя кров врятує завтра чиєсь життя?

Місце: вул. Волоська 8/5, корпус 5, 01 поверх

Час: 09.00 – 14.00

 

Традиційно нагадуємо, що з собою необхідо мати паспорт та утриматися протягом 48 годин перед здачею від уживання алкоголю.

Детальніше про донорство крові можна дізнатись на сайті.

Або на сторці події у соцмережі.

Підтримаймо традицію, започатковану в стінах Могилянки!

 

 

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна