Круглий стіл «Відлуння бойових дій в Україні, або посттравматичний стресовий розлад»

12 листопада, о 18.30, ауд. 1-217

 

Україна переживає нелегкі часи. Майдан, Революція Гідності, бойові дії на Сході у свій спосіб відображаються на психологічному стані людей, які є безпосередніми учасниками цих подій, або так чи інакше пов`язані з ними.

Важливо отримати достатньо інформації про посттравматичний стресовий розлад та його ознаки, що допоможе вчасно почати боротися із цим станом. Багато студентів і викладачів Могилянки були одними з найактивніших майданівців, тому багато з нас також можуть переживати ПТСР. Зважаючи на це, за ініціативи студентів НаУКМА організовано круглий стіл на тему "Відлуння бойових дій в Україні, або gосттравматичний cтресовий розлад".

 

Запрошені гості, серед яких військовий капелан, досвідчені фахівці в галузі психології та психотерапії, поділяться своїм досвідом перебування в зоні АТО, спілкування та роботи з людьми, що безпосередньо брали участь у революції, бойових діях, або які певним способом були причетні до них: родичі військових, волонтери.

Учасники круглого столу:

- отець Андрій Зелінський, військовий капелан;

- Інна Кирилюк, психолог-волонтер, доцент НПУ ім. Драгоманова;

- Леся Рибакова, кризовий психолог, психотерапевт;

- Сергій Богданов, психолог, психотерапевт, заступник керівника Центру досліджень конфліктів та психоаналізу Києво-Могилянської академії.

 

З питаннями cтосовно участі звертатись до Марії Герулі, голови ТУСК "Обнова", за тел. 097 177 3257

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна