У циклі «Могилянські історії» Юліана Рев’юк

25 листопада, 13:30 – 15:00, 4-100

 

У вівторок, 25 листопада, в рамках циклу зустрічей випускників зі студентами НаУКМА «Могилянські історії» за співпраці зі Школою Жана Моне НаУКМА відбудеться зустріч з Юліаною Рев’юк – менеджером податково-юридичного відділу компанії KPMG в Україні та випускницею факультету правничих наук 2004 р.

Тема зустрічі: «Договір про асоціацію Україна-ЄС: потенціал та очікувані зміни».

 

В рамках зазначеної теми п. Юліана планує поспілкуватися зі студентами про вихід українських компаній на внутрішній ринок ЄС (юридичні аспекти), реформу української регуляторної системи та вплив Договору на юридичну практику в Україні.

Ви зможете висловити свої думки і поставити запитання експерту.

 

На зустріч запрошуються студенти всіх спеціальностей і курсів, а також випускники!

Для участі бажана попередня реєстрація.

За додатковою інформацією просимо звертатися до Наталі Шумкової, керівника напряму «Комунікації з випускниками НаУКМА», Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , (044) 463-7112

 

Могилянські історії - цикл зустрічей студентів з випускниками НаУКМА.

Завданнями проекту є налагодження зв’язків між випускниками та студентами НаУКМА різних випусків і поколінь, створення партнерської мережі, інформування студентів про тенденції розвитку галузі та бізнесів, в яких працюють випускники, допомога студентам НаУКМА в орієнтації на ринку праці та адаптації до його вимог.

Тривалість зустрічей в рамках «Могилянських історій» - 1,5 год: виступ гостя на заявлену тему – 30 хв., решта часу – розмова на професійні та особисті теми і відповіді на запитання учасників зустрічі.

 

 

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна