Перша Щорічна Конференція Українського Фулбрайтівського Кола "Будуємо нову Україну"

26-27 листопада, о 9.40, в Конгрегаційній залі Староакадемічного корпусу

 

Презентацію проводитиме співзасновник проекту Олексій Молчановський, стипендіат Програми імені Фулбрайта Fulbright Faculty Development Program, 2013-2014, Georgia Institute of Technology, старший викладач Національного Технічного Університету України «Київський Політехнічний Інститут».

 

Презентація відбудеться у рамках конференції «Будуємо нову Україну» за підтримки Посольства США в Україні.

 

“Prometheus” – це громадський неприбутковий проект українських масових відкритих онлайн-курсів.

Мета проекту – надати вільний і абсолютно безкоштовний доступ до найкращих навчальних курсів університетського рівня всім охочим незалежно від місця проживання, віку чи статків.

 

“Prometheus” не лише самостійно створює та розміщує масові відкриті онлайн-курси на власному сайті, але й надає безкоштовну можливість університетам, провідним викладачам та компаніям-лідерам в своїй галузі публікувати та розповсюджувати навчальні курси на цій платформі.

У середньостроковій перспективі планується створення не просто окремих курсів, а взаємопов’язаних циклів дисциплін з найактуальніших для країни тем (бізнес, IT, іноземні мови, право, історія тощо). Команда “Prometheus” запрошує викладачів та фахівців долучитись до створення онлайн-курсів.

Зі свого боку “Prometheus” забезпечує технічну та методичну підтримку процесу розробки курсів.

 

Якщо ви зацікавлені у створенні власного навчального курсу та розміщенні його у вільному доступі на платформі “Prometheus”, будь ласка, звертайтесь за адресою електронної пошти Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або за телефоном +38-099-141-7092.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна