Конкурс студентських наукових робіт на здобуття премій ім.Ковальських

у галузі українознавства

 

Східний інститут українознавства імені Ковальських (Харків) проводить щорічний конкурс студентських наукових робіт у галузі українознавства.

 

На конкурс приймаються індивідуальні роботи в галузі української історії, антропології, філології, етнології, культурології.

 

Пріоритет надається роботам, присвяченим східним регіонам України, україно-російським взаєминам, українській діаспорі в Росії, а також дослідженням з інтелектуальної історії, історичної пам’яті, політики ідентичності, політичних і адміністративних еліт, урбаністики, регіоналістики, культурної антропології, освіти, компаративістики. На конкурс не приймаються роботи, нагороджені іншими преміями чи відзнаками або представлені для участі в інших конкурсах.

 

Для подання роботи на конкурс надаються наступні документи:

• Конкурсна робота українською мовою загальним обсягом до 60 тис. знаків з пробілами у *doc або *docx форматі разом із резюме українською та англійською мовами обсягом до 600 знаків кожне.

• Curriculum Vitae.

• Рекомендація наукового керівника.

 

Будь ласка, надсилайте всі документи до 1 березня 2015 року на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Переможці конкурсу будуть запрошені на презентацію їхніх досліджень під час конференції «Каразінські читання», яка відбудеться 24 квітня 2015 р. на історичному факультеті Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.

 

Загальний преміальний фонд – 10 тис. грн.

Розмір окремих премій залежить від кількості переможців.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна